ROM InWest geeft ondernemers NHN financiële steun in de
rug

In oktober vorig jaar is Noord-Holland de Regionale Ontwikkelingsmaatschappij (ROM) InWest gestart. Met een kapitaal van €160 miljoen euro ondersteunt ROM InWest ondernemers die zich inzetten voor de versnelling van de energietransitie en de circulaire economie. Ook ondernemers in Noord-Holland Noord kunnen aanspraak maken op financiering.

Voor de oprichting van ROM InWest hebben de gemeenten van de Metropoolregio Amsterdam (MRA), de regio Noord-Holland Noord (NHN), de provincie Noord-Holland en het ministerie van Economische Zaken en Klimaat (EZK) de handen ineengeslagen. Ook wordt de samenwerking gezocht met diverse andere partijen, zoals IDEA.

Naast de mogelijkheid tot financiële ondersteuning, helpt ROM InWest ondernemers ook inhoudelijk op weg. ROM InWest biedt namelijk ook hulp bij knelpunten in business development. Zo toetsen specialisten plannen van ondernemers op financiële en technische haalbaarheid en worden de juiste partijen met elkaar in contact gebracht.

ROM InWest kan ondernemers het steuntje in de rug geven waar zij naar zoek zijn. Samenwerking met regionale organisaties, zoals IDEA, is daarbij de norm. Ben je startend of gevestigd ondernemer, gevestigd in Noord-Holland Noord en heb je een duurzaam, innovatief product dat je naar de markt wilt brengen? Maar kun je wel wat extra geld gebruiken? Wij helpen je (kosteloos) met begeleiding en met de aanvraag voor financiering.

Neem contact met ons op