Heb jij een idee voor een product dat bijdraagt aan een duurzame economie?

In Noord-Holland Noord brengen we onderwijs, onderzoek, ondernemers en overheid met elkaar in verbinding. Zo geven we onze omgeving extra kracht. Onze mentoren zijn ervaren ondernemers en experts op het gebied van ondernemen, techniek & innovatie, duurzaamheid en/of energietransitie. Zij begeleiden jou als ondernemer om jouw product of dienst verder te ontwikkelen en succesvol naar de markt te brengen.

Bovendien krijgen ze daarbij professionele ondersteuning van de partnerorganisaties van IDEA, waaronder: Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord, New Energy Coalition, TNO / ECN, Engie, Gemeente Alkmaar, Inholland Hogeschool, Teamwork Technology, Hygro en Investa.

Heb jij een idee voor een product dat bijdraagt aan een duurzame economie, maar twijfel je nog of je idee echt vernieuwend of interessant genoeg is om op de markt te brengen? Of ben je al gestart, maar kun je wel wat hulp gebruiken om verder te gaan en succesvol te gaan ondernemen? Ook dan ontmoeten we je graag!

In een verkennend gesprek bespreken we je idee of product. Zien wij ook kansen, dan gaan we verder met het intakegesprek. Samen bekijken we wat je precies nodig hebt en hoe we het begeleidingstraject optimaal kunnen inrichten.

 

.