Hold My Cup ontvangt Rabobank studentondernemer voucher

Studentondernemer Jur Stam van Hold My Cup kreeg onlangs de Rabobank studentondernemer voucher uitgereikt uit handen van IDEA programmamanager Aldert Zwemmer. De voucher geeft recht op startkapitaal en begeleiding door een mentor.

Met de Rabobank voucher verwacht oprichter Jur Stam de volgende stap te kunnen zetten in de ontwikkeling van Hold My Cup tot een volwaardige onderneming. Begeleiding van de studentonderneming is in eerste instantie in handen van Nol Graas en Annemarie Hoffman van Fabriek C / Inholland. IDEA biedt vervolgondersteuning aan.

Plastic afval voorkomen

Hold My Cup bedacht een praktische oplossing voor een probleem dat herkenbaar is voor bezoekers van festivals: Wat doe je met je lege plastic beker? In je hand houden is lastig. Vaak belanden de lege bekers daarom op de grond en vormen ze plastic afval.

Met de HMC Clip behoort dit probleem tot het verleden. Je doet de clip om je beker en maakt het vast met een bevestigingskoord aan je broek, tas of riem. Naast dat niemand zijn plastic beker nu nog hoeft weg te gooien, draagt de vinding ook op ander wijze een steentje bij aan verduurzaming. De HmC Clip is namelijk gemaakt van gerecyclede festivalmunten. Bijna 21 duizend oude munten hebben zo inmiddels een tweede leven gekregen.

Op de foto, v.l.n.r.: Nol Graas , Jur Stam, Aldert Zwemmer, Annemarie Hoffman.

Meer info: https://holdmycup.nl