STUDENTONDERNEMER VOUCHERS

Studenten die een duurzaam innovatief idee naar de markt willen brengen kunnen wel een steuntje in de rug gebruiken. Daarom heeft IDEA (met dank aan sponsoring van de Rabobank) elk jaar vouchers beschikbaar voor deze studenten. Deze geven recht op startkapitaal. En je krijgt er ook nog een ervaren business mentor bij.
HOE SOLLICITEER JE VOOR EEN VOUCHER?
Vouchers voor studenten

Met dank aan de Rabobank voor hun sponsoring, heeft IDEA jaarlijks een aantal vouchers beschikbaar voor studenten die met een duurzaam en innovatief idee aan de slag willen. Studenten leveren een plan in van 2 A4, pitchen hun idee aan het programmateam van IDEA, en bij positief besluit krijgen ze een startkapitaal en professsionele begeleiding door een mentor. Sinds de start in 2019 heeft Idea voor bijna 10 duizend euro aan vouchers toegekend. Op dit moment is er nog financiële ruimte voor nieuwe instromers.

Idea voucher studentondernemers

 

Beoordeling aanvraag voor een voucher

De beoordeling van ingediende ideeën en toekenning van een voucher vindt plaats in samenwerking met de ‘studentondernemer begeleiders’ van Hogeschool Inholland / Fabriek C.

De mentoren van IDEA bieden op verzoek (kosteloos) ondersteuning aan start-ups. Uitgaande van duurzame, innovatieve en techniek gerelateerde ondernemingen.
Zowel IDEA als Fabriek C zijn gevestigd in gebouw C aan de Bergerweg 200 in Alkmaar

De beoordeling van ingediende ideeën en toekenning van een voucher vindt plaats in samenwerking met de ‘studentondernemer begeleiders’ van Hogeschool Inholland en Fabriek C.