STUDENTONDERNEMER VOUCHERS

Studenten die een duurzaam innovatief idee naar de markt willen brengen kunnen wel een steuntje in de rug gebruiken. Daarom heeft IDEA (met dank aan sponsoring van de Rabobank) 7 vouchers van 2000 euro (cash!) voor deze studenten. En je krijgt er ook nog een ervaren business mentor bij.
HOE SOLLICITEER JE VOOR EEN VOUCHER?
7 vouchers van 2000 euro

Er zijn 7 vouchers beschikbaar, met dank aan sponsoring van de Rabobank. In 2019 zijn er 2 vouchers uitgedeeld. De eerste aan 3 studenten van BFL, studierichting Ondernemen, die een chatbot ontwikkelen die jou helpt met de juiste boodschappen doen (wat jij lekker vindt én duurzaam is). De tweede voucher is gegeven aan 3 studenten Technische Bedrijfskunde, waarvan 2 inmiddels net afgestudeerd. Zij zijn na een project tijdens hun studie (het project ‘Jong Ondernemen’) doorgegaan met hun bedrijf, en hebben van de 2000 euro o.a. een 3D printer gekocht.

 

Zelf aanmelden voor een voucher?

Wil je zelf ook zo’n voucher en de mentoring die daar bij komt? Neem dan contact op en bespreek met ons de kansen voor jouw idee. Wil je je idee alleen onder geheimhouding vertellen? Dat kan ook.

Mail naar info@idea-nhn.nl voor een afspraak.

Heb je nog geen idee?

IDEA organiseert geregeld workshops zoals brainstormen, pitchen, en marktonderzoek. Wil je daar eens aan meedoen? Mail dan naar info@idea-nhn.nl, dan houden we je op de hoogte van nieuwe workshops. We hebben ook nog wel eens een idee liggen dat een ondernemer zoekt…

Reglement IDEA studentenondernemer vouchers

Wil je alle details weten? Download hier dan het Reglement IDEA studentenondernemer vouchers – powered by Rabobank (oktober 2019).