Kenniscafé: samen met theaterfestival Karavaan

Op 4 juni hebben wij een bijzonder Kenniscafé, dan combineren wij namelijk onze activiteit met een theatervoorstelling van Karavaan! Karavaan is een theaterfestival, vrij bekend in de regio Groot Alkmaar, met theater op locatie. Speciaal voor en met IDEA wordt een voorstelling over duurzame innovatie gemaakt.

“Noord-Holland-Noord bruist! Het noorden van Noord-Holland loopt voorop in kennisontwikkeling en toepassing van duurzame energie. In hoog tempo ontwikkelt deze regio zich tot een van de meest economische en innovatieve regio’s ter wereld. Op slechts een steenworp afstand zijn startups, innovatiebedrijven, transitie-denkers en studenten dagelijks bezig met innovatieve oplossingen voor een duurzame toekomst. Fossiele brandstoffen raken uitgeput en het klimaat vraagt om energietransitie. Centraal staat de vraag hoe we op andere en duurzamere manieren om kunnen gaan met onze bodemschatten. Deze regio onderscheidt zich daarin door bestaande infrastructuren op duurzame manieren her te gebruiken. Hoe gaat dat in zijn werk en welke innovaties worden in deze regio binnenkort werkelijkheid? Wat betekent dit voor jou?”

“In de theatrale meet-up ‘Bodemschatten’ worden energietransitie en duurzaamheid concreet en tastbaar met een interactieve pubquiz en muziek en theaterscènes van de Orde van de Dag. Maak kennis met de regionale ondernemers en proef hun enthousiasme. Een middag vol innovatie, inspiratie, en theater. En we sluiten de meet-up af met een borrel en pizza!”

Vanwege deze bijzondere samenwerking is dit Kenniscafé voor iedereen toegankelijk, dit keer wel met een klein (prijs)kaartje: deze zijn( a 5 euro) te koop via de website van Karavaan.

Het programma: 16.30 inloop, 17.00 programma, 18.00 borrel & pizza, 19.30 laatste ronde.