Business Game & Meetup TerraTechnica

31 mei vinden er twee evenementen plaats waar IDEA in participeert: de Business Game waar 45 Inholland studenten leren over ondernemerschap, en de Meetup van TerraTechnica over (ondernemerschap in) de energietransitie.

De Business Game wordt door 3 partijen georganiseerd: IDEA, studievereniging Business, Finance & Law, en studievereniging Technische Bedrijfskunde. In één dag leren zij hoe je van een goed idee een goed business concept kunt maken. Met workshops over hoe genereer ik een goed idee en hoe overtuig ik investeerders van mijn plan. De vijf beste studenten delen hun pitch met de 150 aanwezigen bij de Meetup van Terra Technica.

De TerraTechnica Meetup heeft diverse workshops in het voorprograma (zie het detailprogramma onderaan), en hoofdsprekers Milan en Patrick van der Meulen. Zij behoren tot de top 25 veelbelovende jonge ondernemers van Nederland. Beide zijn twintigers en passievolle ondernemers met hun succesvolle zonne-energie organisatie Enie.nl, en Milan van der Meulen is door oudpresident Al Gore opgeleid tot ‘Climate Reality Leader’.

De meetup is openbaar toegankelijk: Donderdag 31 mei 2018 van 14:30-18:00 uur bij Inholland.

Klik hier voor detailprogramma Meet Up TerraTechnica

Klik hier om aan te melden voor de Meetup.